Obrázek školy

Další informace k LYŽAŘSKÉMU VÝCVIKU

Informace o blížícím se lyžařském výcviku naší školy v areálu SKI Karlov, hotel Kamzík a Moravice v termínu 20. 2. až 25. 2. 2017

1)      Sraz účastníků kurzu je 20. 2. 2017 v budově základní školy v 7:00 hod. Návrat z kurzu bude v odpoledních až podvečerních hodinách 25. 2. 2017 ke škole.

2)      Žáci, kteří chodí na obědy, je budou mít po dobu lyžařského výcviku automaticky odhlášeny.

3)      Při nástupu do autobusu odevzdají rodiče zdravotnici potvrzení o bezinfekčnosti žáka, kopii nebo průkaz zdravotní pojišťovny a léky, pokud je bere pravidelně. Lékovky prosím podepsat a napsat na ně užívání. Žáci nesmí mít u sebe žádné léky. Pokud trpí alergií, napište to prosím do potvrzení.

4)      Elektronika (např. mobilní telefony, MP3 přehrávače, tablety atd.), větší finanční obnosy a cennosti si berou žáci na vlastní zodpovědnost, pedagogický dozor za ně nenese odpovědnost.

5)      V případě rušení nočního klidu prostřednictvím výše zmíněné elektroniky, může být žákům na noc tato elektronika odebrána. To z důvodu zajištění dostatečného odpočinku. Proto v době od 22:00 do 7:00 můžou být žáci bez mobilních telefonů apod.

6)      Na lyžařském výcviku se žáci zapojí do lyžařského či snowboardového výcviku. Naučí se základní lyžařské dovednosti, popřípadě zdokonalí své stávající dovednosti.

7)      Žáci budou ubytováni v hotelu Moravice, Karlov pod Pradědem č. 182, který se nachází hned pod hotelem Kamzík, a to převážně ve čtyřlůžkových pokojích, sociální zařízení jsou součástí každého pokoje. Strava je 5x denně, v pondělí začínáme obědem a v sobotu končíme snídaní.

8)      Seznam věcí: sportovní oblečení na lyžování (jak dopolední, tak odpolední), náhradní oblečení a obuv pro případ promoknutí, přezůvky do prostor ubytování, hygienické potřeby, ručník, psací potřeby, zápisník (sešit), peníze (550 Kč) – pokud si Vaše dítě půjčuje lyže na místě, přiměřené kapesné.

9)      Potvrzení o odborném seřízení výstroje, pokud ji má žák vlastní, odevzdáte nejpozději v den odjezdu.

10)   Potvrzení o účasti vašeho dítěte na této akci bude vydáno po jejím absolvování všem žákům.

11)   Kontaktní údaje na vedoucího kurzu: tvzschuche@volny.cz

Dokumenty ke stažení:

Informace pro rodiče žáků

Program lyžařského kurzu

Prohlášení o bezinfekčnosti

<< Zpět