Obrázek školy

Maškarní ples pro děti

V neděli 7. 2. 2016 od 15.00 se v Kulturním domě v Chuchelné konal tradiční Maškarní ples pro děti pořádaný Sdružením rodičů.

Plesu se zúčastnilo přibližně 70 dětí v maskách, další děti se na své kamarády či sourozence přišly podívat nezamaskované. Samozřejmě byla také na plese hojná účast rodičů a prarodičů.

Marškarním odpolednem děti provázeli klauni z Centra volného času v Kravařích, kteří pro ně měli nachystánu spoustu soutěží a her. Mimo soutěže čekalo děti představení masek a pak pochopitelně jejich vyhodnocení. O umístění jednotlivých masek opět rozhodovali sami diváci prostřednictvím lístečků, na které napsali své vytipované nejpovedenější masky.

Vítězem letošního „maškaráku“ byla dvojice „MIMOŇŮ“ (Aneta a Šimon Kamrádovi), na druhém místě se umístili TUTANCHAMON s KLEOPATROU (Kryštof a Ester Kamrádovi) a třetí místo obsadila nejmladší letošní maska – ŠNEČEK (Emily Vitásková z Bolatic). Oceněna byla ale ještě řada dalších masek  – namátkou: SNĚHULÁK i OLAF, POŠTOVNÍ BALÍK, BÍLÁ KOČIČKA, trojice KARKULKA, VLK a MYSLIVEC a další…

Závěr maškarního plesu patřil losování malé i velké tomboly, ve kterých mohli všichni zúčastnění vyhrát drobné i hodnotné ceny. Během celého plesu se mohli malí i velcí účastníci občerstvit zákusky i hranolkami či párkem v rohlíku. Hudbu k soutěžím i volné zábavě opět zajistil Mgr. Jiří Joško, čímž mu Sdružení rodičů velmi děkuje.

<< Zpět