Obrázek školy

27.03.2024 – TALENT ROKU 2024

Ve středu před velikonočními prázdninami – 27. 3. 2024 proběhla v naší tělocvičně dlouho očekávaná soutěž Talent roku 2024!!! Jak to dopadlo?

Především je třeba říct, že to byla akce s velkým počtem a kvalitou velmi vyrovnanými soutěžními čísly!

Celkem všech bylo 18 – z toho 9 vystoupení dětí z 1. stupně (= 1. kategorie), 9 vystoupení žáků 2. stupně (= 2. kategorie). Viděli a slyšeli jsme hru na různé nástroje – piano, bicí soupravu, cajon, housle, saxofon, klarinet, kalimbu…, zpěv sólový i sborový, recitaci, tanec, scénky… Z toho jasně plyne opětovné ujištění, že máme na škole velmi nadané děti!

Volební hlas měli všichni žáci a učitelé naší školy – volili vždy jedno soutěžní číslo z 1. kategorie a jedno z 2. kategorie. A nebylo to vůbec jednoduché, vybrat vždy pouze jedno! Také výsledky byly mnohdy velice, velice těsné 🙂 Nakonec jsme zvolili takto:

Děkujeme všem vystupujícím za nadšení, nasazení a odvahu! Za odvahu proto, že nestačí jen něco umět, ale musíte mít také odvahu „nést svou kůži na trh“ a zúčastnit se. Nenechat se jen bavit a případně se ještě ušklíbat, pokud se něco někomu náhodou nepovede nebo se netrefil do Vašeho vkusu…

Děkujeme všem, kteří pomohli s přípravou i realizací talentu – všem pomocníkům, nosičům, asistentům, moderátorům, fotografům… – každá pomoc byla potřeba a jsme za ni vděční.

A děkujeme také divákům, že byli skvělými fanoušky 🙂

Potlesk si zasloužil také pěvecký kroužek Zlatonky, který nám vždy uvedl jednotlivé etapy soutěže a snad tak pomohl rozptýlit nervozitu soutěžících.

Veliké díky patří také Spolku rodičů za ceny, paní Lucii Červinkové za krásný a výborný dort, vedení školy za podporu a panu učiteli Musilovi za to, že se ve všech těch drátech i nedrátech vyzná 🙂

Fotografickou dokumentaci naleznete níže, na youtube kanálu pak videa výherních a dalších vystoupení 🙂

<< Zpět