Obrázek školy

14.+15.12.2023 – Florbalové turnaje

Ve čtvrtek 14. 12. se kluci z naší školy zúčastnili turnaje ve florbalu v Sudicích a v pátek 15. 12. se uskutečnil dívčí turnaj ve florbalu v Píšti.

„Chlapeckého“ turnaje v Sudicích se účastnily týmy z Bohuslavic, Píště, Sudic, Chuchelné a polského města Kietrz. Naši školu reprezentovali žáci 7. a 8. třídy ve složení Opoloný Prokop, Bartošík Michael, Jaroš Patrik, Halfar Lukáš, Vilím Matěj, Hluchník Adam, Gřeš Kryštof, Riemel Vojtěch a Plaček Hynek.

Po náročných zápasech, kdy jsme patřili k nejmladším, jsme vybojovali krásné 3. místo. Všem malým reprezentantům  gratulujeme k tomuto úspěchu.

V pátek 15. 12. se uskutečnil turnaj ve florbalu v Píšti. Tentokrát mezi sebou sehrála zápasy děvčata z Píště, Sudic, Bohuslavic a Chuchelné. Náš tým měl složení: Olejáková Valerie, Panovcová Sára, Komárková Kateřina, Slottá Kateřina, Plačková Magdaléna, Zajíčková Sabina, Dubělčíková Tatiana a Juchelková Rozárie.

Holky vyhrály všechny zápasy a nedaly svým soupeřkám šanci. Nezbývalo nic jiného, než na konec turnaje přijít a všem ukázat, kdo je „mistrem“ a povznést nad hlavu putovní pohár. Z tohoto úspěchu máme všichni radost a doufáme, že takových výher bude více. Všem florbalistkám gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci naší školy.

<< Zpět