Obrázek školy

Sportovní areál

 

Provozní řád sportovního areálu a víceúčelového hřiště při ZŠ a MŠ Chuchelná

 

 

Článek 1

 

Závazný předpis organizace a podmínky užívání sportovního areálu (SA) a víceúčelového hřiště (VH).

  1. Tento provozní řád určuje zásady chování uživatelů a návštěvníků, jejich práva a povinnosti. Porušení tohoto provozního řádu je důvodem zákazu vstupu. Vlastníkem hřiště je obec Chuchelná, provozovatelem Základní škola a Mateřská škola Chuchelná, příspěvková organizace.
  2. Vstup do SA a jeho užívání je dovoleno pouze těm osobám, které se seznámily s tímto provozním řádem, bez výhrad jej respektují, zavazují se jej dodržovat a řídit se pokyny zástupců vlastníka. Za osoby mladší 15 let odpovídají jejich zákonní zástupci nebo pověřené osoby starší 18-ti let (trenéři, vedoucí).

Článek 2

 

Všeobecná pravidla užívání prostor VH.

  1. Časové využívání prostor VH je dáno rozvrhem. Požadavky na užívání VH je možné uplatnit na tel. čísle 605 701 348  nebo na emailu: zschuche@volny.cz
  2. S uživatelem bude uzavřena řádná smlouva. Po jejím podepsání budou zapůjčeny klíče od VH a dalších prostor, specifikovaných ve smlouvě. Vstup do SA mimo VH (fotbalové hřiště, běžecká dráha) je volný, pokud jsou splněny požadavky článku 1.
  3. Na sportovní plochu VH je umožněn vstup pouze v doprovodu trenéra, cvičitele, vyučujícího, zákonného zástupce nezletilých žáků nebo pořadatele sportovní akce. Za pronajaté prostory nesou zodpovědnost osoby, kterým byly písemně (smluvně) přiděleny.
  4. Do prostor celého areálu je zákaz vstupu podnapilým a drogově závislým osobám, není dovolen pohyb psů a jiných domácích zvířat, rovněž není možno vstupovat s jízdními koly. V celém areálu platí přísný zákaz kouření a manipulace s otevřeným ohněm, stejně jako zákaz vnášet hořlaviny, výbušniny, zbraně, střelivo, plynové lahve či jiné i potenciálně nebezpečné věci. Na hrací plochu je zakázáno nosit jídlo a nevhodné předměty, které mohou ohrozit bezpečnost osob nebo poškodit či znečistit plochu nebo zařízení VH. Uživatel je ve všech prostorách VH povinen udržovat pořádek a čistotu.
  5. Na plochu je umožněn vstup pouze ve vhodné sportovní obuvi, která nepoškozuje povrch. Zákaz vstupu v kopačkách s vyměnitelnými špunty (kolíky)!
  6. Je zakázáno šplhat nebo se zavěšovat na hrací a ochranné sítě, ploty a na přenosné branky.
  7. Bez souhlasu správce VH jsou svévolné manipulace se sportovním vybavením (brankami, koši, sloupky, závěsnými sítěmi, atd.), osvětlením hrací plochy, přísně zakázány a přísluší pouze pověřeným osobám.
  8. Pronajímatel při změnách sportů zodpovídá za manipulaci se sportovním vybavením na hrací ploše (branky, sítě, sloupky, koše atd.). Po ukončení činnosti jsou zodpovědné osoby povinny uložit tento sportovní materiál na vymezené místo (tzv. domeček) a zkontrolovat jeho počty.
  9. Pro případ školních akcí, soutěžních utkání, turnajů, soustředění a jiných předem známých akcí či plánované údržby má správa VH právo smluvené hodiny s nájemcem zrušit. O zrušení z tohoto důvodu jsou uživatelé informováni předem
  10. Poruchy, závady a škody na zařízení a vybavení VH je třeba ihned ohlásit provozovateli.

Správa VH eviduje a účtuje  pronajaté hodiny; ceny užívání jsou stanoveny ceníkem sazeb. Stálým uživatelům jsou platby za užívání VH účtovány měsíčně, jednorázoví uživatelé platí v dohodnutém termínu.

Běžné užívání SA není zpoplatněno.

Chcete si zdarma pronajmout tělocvičnu?

Pod vedením osoby starší 18 let pronajímáme žákům naší školy tělocvičnu bezplatně!

Ostatní platí 100 Kč za hodinu.