Obrázek školy

Školní výlet 5. a 6. třídy

V pondělí 19. června ráno se vydali žáci 5. a 6. třídy se svými třídními učitelkami Michaelou Ištvánovou a Romanou Peterkovou a panem učitelem Jakubem Lampartem na dvoudenní výlet do Příbora.

Po příjezdu nás čekalo přivítání panem majitelem a ubytování v chatkách a stanech v areálu koupaliště. Dopoledne bylo na programu koupání a přehazovaná v písku. Po poledni následovala vodní show, ve které si mohli všichni vyzkoušet různé atrakce na vodě. Dalším bodem programu byl minigolfový turnaj. Vítězem se stal Michael Meinhard a na druhém a třetím místě se stejným počtem bodů se umístili Valérie Kamrádová a Adam Meinhard. Hned po minigolfu následovala večeře a na přání dětí další koupání. Na závěr dne nás čekalo opékání a táborák, po něm ještě noční prohlídka hřbitova. Den končí a všichni se už těší na den další.

Úterý 20. června začínáme o půl sedmé rozcvičkou, protože děti nemohou dospat a „budí“ své učitele. Po snídani nás čekala prohlídka města. Po návratu do areálu se všichni těšili opět do vody, kde se mohli v horkém počasí zchladit.

Na závěr výletu jsme po obědě pro velký úspěch zopakovali vodní show. Následoval úklid, balení věcí a odjezd zpátky domů.

Jak jsme si výlet užili, si můžete prohlédnout ve fotogalerii 🙂

 

<< Zpět